כאבים לאחר חיכוך באקט אינטימי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/06/2017 | 21:04 | מאת: רינת

שלום יש לי שאלה ,אני נמצאת במערכת יחסים כבר כמה חודשים . אני בתולה ולעולם לא קיימתי יחסי מין בפעם האחרונה נוצר חיכוך (ללא בגדים) ביני לבין הבן זוג שלי-ללא חדירה, ולמרות שלא הייתה חדירה אני מרגישה תחושה של שרפות וקצת כאבים , חשוב לי להדגיש שלא הייתה חדירה כלל ,וכל החיכוך נעשה סביב אזור הדגדגן מבחוץ אבל אני מעוניינת לדעת למה בכל זאת יש תחושה של שריפות וקצת כאבים והאם האקט של החיכוך (ללא חדירה ,וללא הבגדים יכול לפגוע בקרום הבתולין?

שלום יתכן דלקת כדאי לפנות לבדיקה ( בהסתכלות , לא בדיקה פנימית )

מנהל פורום רפואת נשים