דחיית מחזור על ידי נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/06/2017 | 11:13 | מאת: מורן

שלום, התחלתי לקחת גלולות מינס לפני 3 חודשים. לפני 8 ימים סיימתי חפיסה, דילגתי על 4 הכדורים הלבנים (במהלך נטילתם מקבלים מחזור) והתחלתי מייד חפיסה חדשה (אני בטיול חוזרת עוד כמה ימים). זו פעם ראשונה שאני עושה את זה והבנתי שזה בסדר ועובד, גם פירסמתי פה שאלה בעניין :) אבל ב4 הימים האחרונים יש לי דימום... קל אמנם ולא ממש כמו מחזור אבל דימום שמצריך פד. והיום קמתי עם כאבי בטן כמו של מחזור. מה זה אומר ומה לעשות? ומה לעשות אחרת להבא אם אני רוצה לדחות את המחזור? תודה!

שלום זו שיטה שבדרך כלל עובדת בדחית מחזור אך לעיתים יש הפרשות דמיות אין מה לעשות כדאי להמשיך גלולות כרגיל

מנהל פורום רפואת נשים