מניעת הריון בעזרת דייזי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/06/2017 | 07:27 | מאת: א

שלום. לאחר מספר שנים עם גלולות בחרתי להפסיק ליטול אותן מסיבות בריאותיות ואישיות. קראתי באינטרנט על מכשיר בשם "דייזי", שהוא למעשה גלגול מודרני של "ליידי קומפ" שקובע בעזרת מדחום את ימי הביוץ והפריון ומאפשר לדעת האם בטוח לקיים יחסי מין לא מוגנים או לא בכל יום. המוצר נשמע מבטיח וטוען ליעילות שנבדקה וזהה לגלולות אך לפני הבחירה היה לי חשוב להתייעץ עם רופא. האם אתה מכיר את המכשיר? האם הוא בטוח מבחינת מניעת הריון? חשוב לי לציין שאני נשואה ושלפני נטילת הגלולות היה לי מחזור מאוד סדיר. ממתינה לתשובה, תודה מראש.

שלום אין מחקר רפואי שבדק את יעילותו המידע היחיד הוא של החברה המייצרת

מנהל פורום רפואת נשים