דימום לא ויסתי בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/05/2017 | 21:31 | מאת: שקד

היי, יש לי חבר ושכבנו לפני כשבוע. לפני ששכבנו היו לי הפרשות עם דם ( יש לדעת כי אני לוקחת גלולות מינס כבר שנתיים וזה לא היה בזמן המחזור) . חשבתי כי ההפרשות זה סתם הפרשות וזה לא יהיה דם. בזמן ששכבנו בלי לשים לב אני דיממתי, כאשר סיימנו ראיתי את הדם ונאלצתי ״לשקר״ לחבר שלי ולהגיד לו כי קיבלתי מחזור .. יש לציין כי לפני זה מספר פעמיים לפני שכבנו בלי קונדופ והוא גמר בתוכי... הדימום המשיך כארבעה עד חמישה ימים והיה כמו מחזור כשבוספו היו הפרשות מעורבות בדם. אתמול שכבנו פעמיים, בפעם הראשונה הכל היה מעולה ובפעם השנייה דיממתי עוד פעם. כרגע אין לי עוד דימום לכן הנחתי כי זה פצע שיטחי.. יש לי בדיקת קולופוסקופיה מכיוון שבבדיקת הפאפ יצאו תאים לא ברורים. הפחד שלי הוא או שאני בהריון מכיוון שעכשיו בזמן שאני אמורה לקבל מחזור אני לא מקבלת. או שבגלל שבשבועיים האחרונים הגוף שלי היה בלחץ אז אני קיבלתי מחזור מוקדם מהרגיל ואני לא הולכת לקבל עוד פעם.. אני לא יודעת מה לעשות ..

שלום אכן קרוב לודאי שהדמום הוא מתואר הרחם ויש לבצע קולפוסקופיה כדאי לעשות בדיקת הריון

26/05/2017 | 10:27 | מאת: שקד

אין מה לעשות בדיקת הריון, כי קיבלתי מחזור עכשיו

מנהל פורום רפואת נשים