דימום בזמן גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/05/2017 | 16:18 | מאת: עמית

שלום, התחלתי לקחת גלולות מליאן לפי הנחיית רופא הנשים שלי לא בתחילת מחזור והיה לי דימום במשך יותר משבועיים, שבוע דימום קל ולאחר מכן שבוע של דימום מאוד חזק וכואב. כרגע אני באמצע חבילה 2 והחל להיות לי דימום קל בשבוע האחרון. האם זה תקין? מה לעשות כדי שיהיה לי מחזור תקין בסוף החבילה? האם כדאי לעשות הפסקה מהגלולות לאחר סוף החבילה ולחכות למחזור חדש ואז להתחיל שוב? אציין כי לפני הלידה לקחתי את הגלולות הנ'ל כשנה או אפילו יותר והכל היה בסדר.

שלום כדאי להמשיך כרגיל עם הפסקה של 7 ימים בין חפיסה לחפיסה אם יופיע דמום בחפיסה שלישית כדאי להחליף לגלולה אחרת

מנהל פורום רפואת נשים