שכחת גלולה למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/05/2017 | 19:15 | מאת: אנונימית

אני לוקחת גלולות כבר כמה חודשים וביום שישי הייתי אמורה לקחת את הגלולה ה6 בחפיסה (על פי חישוב שלי אלה ימי הפוריות) , ביום שישי קיימתי יחסי מין אך בן זוגי גמר כמה דקות לאחר שכבר לא היה בתוכי.. שכחתי לקחת את הגלולה ביום שישי ושבת (מס 6 ו7) . מה כדי לעשות ?? האם יש סכנה להריון? ממש אשמח למענה מהיר .. תודה מראש.

21/05/2017 | 22:18 | מאת: רויטל

גם אני הייתי באותו מצב....הרוקחת אמרה לי לקחת גלולה בשם אלה שמשפיעה גם עד 5 ימים אחרי אבל אמרה שצריך לקחת כמה שיותר מהר שההשפעה תהיה גדולה יותר ואצלך כבר עברו יומיים אז אולי תתקשרי לרופא/ה שלך או שתתייעצי בבית מרקחת הזמן לא משחק לטובתך בהצלחה

שלום יש סכון להריון בשלב כזה אין מה לעשות

מנהל פורום רפואת נשים