הפסקת סרזט באמצע חפיסה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/05/2017 | 16:39 | מאת: אורית

הפסקתי את החפיסה של הסרזט(חבילה מספר 3) באמצע נשארו לי עוד 11 כדורים והפסקתי לקחת את הגלולות בעקבות דימומים....לפני כמה ימים הדימומים הפסיקו ולפני כמה ימים חזרו עם כאבי מחזור הדימומים לא חזקים אבל הכאבי מחזור מאד חזקים וגם עייפות מטורפת עקב הדימומםוהכאבים האם זה נורמאלי שמפסיקים באמצע הגלולות זה מה שקורה?@ האם זה מחזור? מתי זה אמור להתיצב? תודה

שלום זה נורמלי אמור להסתדר עוד חודש אם לא - כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים