אי קבלת וסת חודשיים עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/05/2017 | 22:34 | מאת: ספיר

שלום דר , בחודש שעבר לא קיבלתי את המחזור החודשי בעת נטילת גלולות.. עשיתי שתי בדיקות הריון ביתיות ויצא שלילי..בת 24 בריאה בדכ ללא בעיות במחזור.. אני לוקחת גלולות מליאן כ4 שנים בערך החודש ציפיתי לקבלת המחזור ולמרות כל התסמינים המקדימים ההרגשה של המחזור אך אין דם .. בדיוק כמו חודש שעבר.. האם יש סיבה לכך ? הבנתי שהגלולות גורמות לרירית רחם חלשה האם זו הסיבה ? האם להפסיק ליטול גלולות ? אשמח לעצתך..

שלום זו אכן הסיבה וזה תקין לא כדאי להפסיק גלולות המשיכי כרגיל

מנהל פורום רפואת נשים