לחוצה ממש-מה קורה לי???

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/05/2017 | 19:01 | מאת: דניאלי

בת 37. הפסקתי גלולות לאחר שנתיים.התחילו כאבי בטן תחתונה.הופיעה ציסטה חשודה-ביצעו לי תסמני סרטן שחלות ואולטרסאונד דופלר-הכל תקין והציסטה נעלמה. לפני שבוע הופיע המחזור התחלתי גלולןת והמחזור הסתיים אחרי חמישה ימים.שלשום. מאתמול יש לי דימום קל בניגוב וכאבי בטן . מתה מפחד ןהרופא שלי לא בארץ .מה זה יכול להיות?? אודה לעזרתך.

שלום קרוב לודאי זה דמום כתוצאה מהגלולות בחפיסה ראשונה לאחר הפסקה שכיח שיש דמום תוך כדי לקיחת הגלולות

מנהל פורום רפואת נשים