דימום במהלך החודש עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/05/2017 | 11:14 | מאת: דנה

אני לוקחת גלולות מסוג מינס כבר במשך 5-6 שנים לפעמים אני מחברת חבילות אחת אחרי השניה כדי לדחות את המחזור ואז לעיתים רחוקות ישנם דימומים חלשים גם במהלך החודש. הפעם קיבלתי מחזור -כלומר לא חיברתי חבילות -אבל בכל זאת היו לי דימומים חלשים גם לאחר שהוא נגמר ומהיום של הגלולה ה18 אני חווה דימומים חזקים מאוד מלווים בקרישי דם. חשוב לציין שלא שכחתי לקחת אף גלולה. רציתי לדעת למה זה קורה והאם זה מחייב בדיקה דחופה או שאוכל לחכות לתור שלי לרופאה בעוד שלושה שבועות? בנוסף רציתי לשאול אם כדאי לי להפסיק לקחת את החבילה הזו של הגלולות ולהתחיל חבילה חדשה כשהדימום ייפסק (נמצאת ביום ה20 של החבילה) ?

שלום כדאי לפנות לבדיקה - לא דחוף ככל הנראה עקב הגלולות אך יש לבדוק כדי לשלול בעיות אחרות כדאי להמשיך גלולות עד הסוף ולהתחיל חפיסה חדשה עד שאת מגיעה לבדיקה

14/05/2017 | 17:12 | מאת: דנה

תודה על התשובה! פשוט חששתי בגלל ריבוי קרישי הדם.. אתה ממליץ להמשיך לקחת כרגיל? כלומר בעוד 5 גלולות לקחת את הגלולות הלבנות ובעצם לקבל מחזור שוב פעם? האם אפשרי לחבר חפיסות כיוון שאני מדממת עכשיו?

מנהל פורום רפואת נשים