לקחתי שתי חפיסות גלולות דיאנה ברצף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/05/2017 | 11:01 | מאת: אנג'י

שלום ד"ר, 1. לקחתי גלולות דיאנה שתי חפיסות ברצף כלומר 21X2 גלולות למשך 42 יום ברצף בלי הפסקה בכוונה כדי לדחות מחזור. עכשיו אחרי שסיימתי את החפיסה השניה אמור המחזור להגיע בלי בעיות? 2. הגלולה הבאה אני אקח ביום המחזור הראשון כרגיל כמו שעשיתי תמיד? תודה

שלום 1. כן 2. לא. להתחיל אחרי 7 ימים של הפסקה

13/05/2017 | 12:48 | מאת: אנג'י

אני שנתיים כבר לוקחת את הגלולות האלה כך: ביום הראשון של המחזור שלי גלולה ראשונה.. ממשיכה עד 21 יום ואז מפסיקה.. מחכה למחזור שתמיד הגיע ביום ה-25 מלקיחת הגלולה הראשונה.. ובאותו יום ה-25 שמגיע המחזור מתחילה בחפיסה הבאה. זה לא היה נכון? תודה

שלום זה לא נכון תמיד הפסקה של 7 ימים בין חפיסה לחפיסה בלי קשר למתי מופיע הוסת

מנהל פורום רפואת נשים