אילו סיבוכים אפשריים אם לא מטפלים בזמן?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/05/2017 | 13:45 | מאת: ספיר

היי דוקטור אני בת 22 לא כל כך פעילה מינית והשאלה שלי היא כזאת: הלכתי לרופאת נשים ב-5.4.17 כלומר לפני יותר מחודש והיא אבחנה שיש לי דלקת באיבר הנשי, אך לא אמרה איזו דלקת זו: אם חיידקית או פטרייתית. מה שרציתי לשאול הוא אם מאז לא התחלתי ליטול אף לא פעם את הכדורים יכולים להיווצר סיבוכים כלשהם? קיים סיכוי שהדלקת תתפשט לרחם ואוכל לפתור זאת על ידי כריתה?

שלום דלקת חיידקית יכולה להתפשט לרחם אין צורך בכריתה

16/05/2017 | 19:44 | מאת: ספיר

היי כאבי בטן של החיים אופייניים במצב של דלקת חיידקית? אני רק מרימה את הרגליים כדי לשבת בשיכול, כבר מתחיל הרצון למות ושתבלע אותי האדמה מרוב בושה שרק הרמתי את הרגל והתחיל ריח זוועה ויש לי כאבי בטן חזקים מאוד בעיקר בלילה שאני צריכה רק לישון כדי לא להרגיש.

מנהל פורום רפואת נשים