קרע בעור הנרתיק מתוך קיום יחסים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/05/2017 | 18:57 | מאת: מבוהלת

שלום רב, בשבוע שעבר קיימתי יחסים בלילה ונרדמנו מיד; בבוקר רצינו לשכב שוב היה מעט יבש וטיפה כאב בחדירה אבל אז הרגשנו שרטוב מדי וראינו שאני מדממת. במקלחת ראיתי שהדם בא מחתך בעור השפתיים הפנימיות ממש כאילו חתכו עם להב חד סנטימטר. מאותו יום מרחתי וזינול ואתמול החלפתי לבפנטן פלוס; אין לי יובש/גרד/ריח חדש או חריף אבל חשוב לי להבין האם תיתכן מחלת מין שגרמה לזה או שהגיוני שנוזלי הגוף שהתייבשו מהלילה על איבר המין שימשו מעין דבק על העור העדין ולכן ״נקרע״ לא יודעת אם חשוב אבל אציין שזו הפעם השניה שלי עם הבן זוג והאיבר שלו גדול בצורה יוצאת מהכלל בהגזמה אני בת 34 מעולם לא הייתה לי מחלת מין או בעיה באיברים המוצנעים.

שלום זה לא סימן למחלת מין בכל מקרה כדאי לפנות לבדיקה סביר שזה נגרם עקב יובש מהיחסים לילה קודם וגודל איבר המין

מנהל פורום רפואת נשים