כניסה להריון לאחר נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/05/2017 | 15:41 | מאת: ענת

שלום ד״ר, אני מעוניינת להיכנס להריון שני, הפסקתי לקחת גלולות לפני 9 חודשים (לאחר שנטלתי אותם במשך שנה וחצי) ואני לא מצליחה להרות. כבר שלושה חודשים שהמחזור החודשי שלי הוא בדיוק 28 ימים, יכול להיות שיום הביוץ שלי לא קבוע? ז״א לא מגיע 14 יום לפני המחזור?. יכול להיות שקיום יחסי מין פעם או פעמיים ביום פוגעים בסיכוי להרות? אשמח אם תוכל לפרט לי בקצרה דברים שיכולים לעכב כניסה להריון - במידה והכל תקין. תודה מראש

שלום יש מספר סיבות לאי פיריון אי פיריון מוגדר כהעדר הריון לאחר שנה של ניסיונות כדאי לקיים יחסי מין כל יומיים ולא פעמיים ביום הסיבות לאי פיריון כוללות פגיעה בביוץ או פגיעה בזרע או חסימת חצוצרות בין היתר

מנהל פורום רפואת נשים