שאלה בנוגע לCMV בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/05/2017 | 12:13 | מאת: דנה

דר שלום, אני בהריון בשבוע 8. גם בהריון זה וגם בקודם לא היו לי נוגדנים לCMV (וגם לא הדבקה כלומר שני המדדים שלילים) בשבוע האחרון אני מצוננת עם שיעול ונזלת אך ללא חום וכו'. לפי הבנתי אלה לא הסימפטומים להידבקות בCMV . כמו כן יש לי (לאחר הצינון) הרפס בשפתיים. האם משהו מתופעות אלה יכול להעיד על הדבקות בCMV זה נורא מלחיץ אותי אשמח לעזרתך. הרופא אמר לי שרק במידה ויש לי מחלת חום במהלך ההריון יש לבצע בדיקות דם שוב לCMV אשמח לתשובתך! דנה

שלום אכן לא מתאים ל CMV בכל מקרה כדאי לחזור על CMV כל חודשיים במהלך ההריון עד שבוע 25

מנהל פורום רפואת נשים