לא קיבלתי מחזור בהפסקה של הגלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/05/2017 | 11:57 | מאת: מורן

אני לוקחת גלולות מינס 3 חודשים. לפני 3 ימים סיימתי את הגלולות הפעילות בחפיסה ועברתי לגלולות דמה (יש 4 כאלה, כלומר נשארה עוד גלולת דמה אחת אותה אחק היום בלילה) אבל לא קיבלתי מחזור. מה לעשות? האם להתחיל מחר חפיסה חדשה של גלולות מבלי שקיבלתי מחזור? או אולי עוד אקבל במהלך היום או מחר בבוקר... אבל מייד להמשיך? **אין שום סיכוי שאני בהריון תודה

שלום זה קורה לעיתים תחת הגלולות וזה לא בעייתי להמשיך גלולות כרגיל

מנהל פורום רפואת נשים