תשובות לא תקינות לבדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/05/2017 | 20:08 | מאת: דנהדנהדנהדנהדנהדנהדנה

תוצאות בדיקת הפאפ שלי אינן תקינות והרופא שלי אמר שזה אומר שהיה קיום (או עדיין) לחיידק הפפילומה והפנה אותי לבדיקת קולפוסקופיה. מקריאה באינטרנט הבנתי שהחיידק מועבר במגע, אך בעיקר בקיום יחסי מין. השאלה שלי היא האם זה שהחיידק קיים או שהיה קיים אצלי, זה אומר שבוודאות קיים אצל בעלי? האם גם הוא צריך להיבדק? והאם זה שקיימתי יחסי מין רק איתו זה אומר שנדבקתי ממנו בוודאות? בנוסף, אנחנו מנסים להיכנס להריון (שני), רציתי לדעת האם עליי להפסיק לנסות עד לקבלת כל התשובות או שזה בסדר להיכנס להריון במצב של חוסר וודאות בעניין?

שלום ככל הנראה נדבקת מבעלך אך הוא לא צריך לעבור כל בדיקה ברוב רובם של המקרים הוירוס חולף לבד ללא טפול כמובן שיש להמתין לתוצאות הקולפוסקופיה כדי לודא

04/05/2017 | 09:23 | מאת: דנהדנהדנהדנהדנהדנהדנה

תודה על התשובה. לגבי כניסה להריון? עדיף לחכות עם זה?

מנהל פורום רפואת נשים