פרימולט נור וגלולות קלייר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/04/2017 | 17:49 | מאת: אנה

שלום ד"ר, בהמשך לתשובתך, בה כתבת כי ניתן לא לקחת את הגלולות הריקות ב"קלייר" - וכך בעצם לחבר חפיסות. יש לי שתי שאלות נוספות: 1. הוסת ב"קלייר" מתחילה בערך מהגלולה ה-26 (כאשר 27 ו-28 הן הפלאסבו). אם כך, גם אם לא אקח אותן - הוסת תגיע. 2. לא הבנתי האם עליי לקחת במקביל את הגלולות וכדורי הפרימולט נור? בתודה מראש.

שלום אם הוסת מגיעה ביום ה 26 אז ברור שאת לא יכולה לחבר חפיסות עליך להפסיק גלולות ולקחת רק את הפרימולוט כ 10 ימים לפני הוסת אותו את רוצה לדחות

מנהל פורום רפואת נשים