דחית מחזור באופן חדפ- המשך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/04/2017 | 18:02 | מאת: מוריה

סליחה שאני ממשיכה לכתוב.. אני אובדת עצות.. הניתוח שלי לא נחשב גדול.. נמשך שעה. יש לי שתי אפשרויות שחשבתי עליהן, אני צריכה טת חוות דעתך אני מפחדת לסכן את עצמי.. 1) כתבת שלא מומלץ טיפול הורמנולי בגלל קרישיות. כחלק מההכנה לניתוח עשו לי גם בדיקות דם של קרישיות והן יצאו תקינות.. האם זה משנה את הדעה שלך? האם אני לוקחת סיכון גדול אם בכל זאת אקח גלולות? 2) פשוט לשים טמפון שיהיה שם לאורך הניתוח. הרי בלתי אפשרי מבחינתי להיות בלי כלום.. האם עליי לומר לצוות? בחיים לא הרגשתי כל כך חסרת אונים כמו עכשיו.. מרגישה שמחזור זו לא סיבה מוצדקת לדחות ניתוח כזה.. אני יודעת שדי חרגתי מגבולות הפורום.. סליחה

שלום הבדיקות קרישה המבוצעות לפני ניתוח הן חלקיות ושטחיות כדאי לשאול את המנתח אם זה ניתוח שמעלה קרישיות בכל מקרה את יכולה להיות עם טמפון וכמובן לידע את הצות

מנהל פורום רפואת נשים