כאבי בבטן תחתונה ובעת חדירה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/04/2017 | 23:27 | מאת: יולי

שלום, לאחרונה שמו לי התקן תוך רחמי לא הורמונלי - תהליך שמאוד כאב לי ושיתק אותה למיטה למשך יום שלם. במשך השבועות לאחריו היו לי כאבים בבטן תחתונה ונפיחות וכל זה שייכתי להתקן. בפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין עם בן זוגי לאחר מכן, ביום למחרת הופיעו לי כאבים נוראיים בבטן התחתונה- בצוואר הרחם או הרחם. רופא הנשים לא מצא כלום ולאחר 3 ימים והמון משככי כאבים הכאב עבר. לא יכלתי לעמוד ישר והלכתי כפוף וכאב לי בעת הליכה לשירותים וסבלתי מעצירות. כעת שכבנו שוב ובתנוחת הדוגי הרגשתי כמעט אותו כאב רק מוחלש- מן כאב שמעולם לא חוויתי בעת קיום יחסי מין ברחם או באזור שם. נאמר לי שיש לי רחם אחורי. האם יש סיבה לכאבים האלו ובעיקר לכאבים ביחסי המין? במשך השנים הרבות שאני פעילה מינית לא חוויתי כאבים כאלו (ומשערת שמאז ומתמיד היה לי רחם אחורי..) ולפתע זה מונע ממני תנוחות מסויימות. תודה רבה

שלום אני לא יכול לדעת בלי בדיקה מה הסיבה לכאבים יתכן דלקת באגן או שההתקן לא יושב טוב ברחם הייתי מציע לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים