מדקות אוורה למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/04/2017 | 13:38 | מאת: אלינה

שלום, אני משתמשת קבוע במדבקות EVRA PAT כבר קרוב לשנה, החודש הזה אני נמצאת במדבקה השלישית (מחליפה כל יום שישי), ושמתי לב שמתחילת השבוע היו דימומים קטנים כבר, כאבי בטן , ומיום רביעי והיום כמות הדם גדלה (אבל עדיין לא כמו ביום רגיל של מחזור ללא מדבקה). האם להישאר עם המדבקה עד מחר כמתוכנן? או שאני יכולה להוריד אותה היום (יום אחד לפניי המועד) , ובמידה ואני כן מורידה אותה היום, להתחיל חפיסה חדשה ביום חמישי או להמשיך בשישי? מה הסכנה אם אני אוריד אותה יום לפני המתוכנן?

שלום את יכול ה להוריד יום קודם ואז לשים מדבקה חדשה ביום חמישי

מנהל פורום רפואת נשים