שכחת גלולה והופעת דימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/04/2017 | 11:03 | מאת: חן

שלום, שכחתי לקחת גלולה בשישי (בשבוע האחרון של החפיסה) ובשבת בצהריים קיימתי יחסי מין. בשבת בערב כשנזכרתי לקחתי גלולה נוספת. מחר אני אמורה לקבל מחזור (מדויק כבר שנים..). העניין הוא שמשבת בצהריים מופיע לי דימום, כמו מחזור אבל קל יותר. האם אני מוגנת אם ככה? והאם מחר עדיין צריכה לקבל מחזור כרגיל למרות הדימום שהופיע השבוע? ובמידה ואני לא מקבלת מחזור מחר ועדיין היה דימום במהלך השבוע מה זה אומר? תודה וחג שמח

שלום בעיקרון את לא מוגנת אבל אם הופיע דמום סימן שאין הריון ככל הנראה אם הדמום לא יהיה רגיל כדאי לבצע בדיקת הריון ולהמשיך כרגיל

מנהל פורום רפואת נשים