גלולות וריח גוף לא נעים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/04/2017 | 21:17 | מאת: ליאן

שלום, התחלתי ליטול גלולות מסוג זואלי לפני כשנתיים. בהתחלה הכל היה מעולה אבל אחרי כשנה התחיל להופיע ריח גוף לא נעים במהלך היום בעיקר באיזור בית השחי ומטה. בהתחלה לא קישרתי לכך את הגלולות אך במהלך הפסקה של כ-3 חודשים ראיתי שריח הגוף נעלם לגמרי. כשחזרתי להשתמש בהן הוא החל להופיע שוב. אנע מאוד אוהבת את הגלולות האלו (לאחר אינספור סוגים שניסיתי) האם יש דרך לטפל בתופעה או שחייב להחליף גלולה? תודה

שלום אני לא מכיר תופעתלואי כזו אבל בכל מקרה אין דרך לטפל בזה אלא רק להחליף גלולה

מנהל פורום רפואת נשים