כאבים בזמן מגע מיני.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/04/2017 | 21:51 | מאת: נעמה

בס"ד שבוע טוב. יש לי בעיה שיש לי כאבים בזמן חדירה, אני בת 59. גם בהמלך בדיקה אצל גניקולוגית יש לי כאבים, ללא כל הסבר. כיוון שהרופאה לא הצליחה לאתר את מקור הבעיה... כיוון שהכל בסדר??!! בעבר הכל היה בסדר?? האם אמורים להיות לי כאבים? יש גם חוסר בהפרשות וגינליות. האם זה צריך להיות ככה?

שלום ככל הנראה עקב יובש בנרתיק לאור גילך כדאי להשתמש בתכשיר נגד יובש דרך רופא הנשים שלך

02/04/2017 | 18:54 | מאת: נעמה

האם יש אפשרות אחרת לפתרון בעיה זו? את זה כבר ניסיתי, זה לא ממש עזר... אולי זה בעיה אחרת. כי למיטב ידיעתי, מנשים אחרות, זה לא אמור לכאוב....

מנהל פורום רפואת נשים