שכיחת גלולות וקבלת מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/03/2017 | 17:42 | מאת: ליהי

ד"ר שלום, התחלתי חפיסת גלולות כרגיל, ושבוע לאחר לקיחת הגלולות -לא לקחתי 4 ימים ברצף מבעיות טכניות (לא היה לי מרשם וכו') והיום-ביום הרביעי ללא גלולות, קיבלתי מחזור. התקשרתי לאחות במוקד של הקופה, והיא אמרה לי להתחיל מהיום חפיסה חדשה של 21 גלולות, ושהחל מהגלולה ה10 בחפיסה החדשה אני מוגנת. האם זה נכון? הייתה נשמעת לא כ"כ בטוחה והציעה להתייעץ עם רופא.. תודה רבה והמשך יום טוב.

22/03/2017 | 17:56 | מאת: ליהי

או שאולי צריך להמשיך בחפיסה הנוכחית עד לסיום (כאשר אני יודעת שאני לא מוגנת לשאר החודש) וכשאסיים אותה, אקבל מחזור ואקח את הבאה כרגיל?

שלום היא צודקת

מנהל פורום רפואת נשים