סקירה מוקדמת - שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/03/2017 | 20:22 | מאת: דנה

שלום ד"ר נכבד. אתמול עשיתי סקירה מוקדמת בשבוע 16 שיצאה תקינה לחלוטין. הרופא אמר שישנה הרחבה של אגני הכליה של עד 2.5 מ"מ דו צדדית. כמו כן אמר שאין מה להילחץ כרגע כי כאשר העובר יתחיל להפריש שתן זה אמור להסתדר. כמו כן אמר שזה בגבול הנורמה ואמר לי להגיע שוב לסקירה בשבוע 22. האם אנמ צריכה להילחץ ? או שאני מלחיצה את עצמי? אגב. מדןבר בבת. תודה רבה לך.

14/03/2017 | 20:42 | מאת: דנה

כמו כן ברשותך שכחתי לציין כי חלבון עוברי אני אעשה עוד יומיים ושקיפות הייתה תקינה. 1:7000 0.7 מ"מ גילי הוא 28. אני מציינת זאת כי הבנתי שבמידה ונמצא זה לא יסתדר הרי שזהו סימן רך לדאון... שוב תודה

שלום זה אכן תקין לשלב הריון זה

מנהל פורום רפואת נשים