גלולות ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/03/2017 | 15:51 | מאת: נועה

שלום ד''ר, אני נוטלת גלולות פלורט, כרגע נמצאת בחיבור של 2 חפיסות הגלולה הראשונה נלקחה ב7.2 כלומר מסיימת את החבילה השניה ביום שני בעוד שבוע מהיום. ביום שבת (שלשום) אובחנה לי דלקת בדרכי השתן קיבלתי ציפרודקס 500 ל5 ימים פעמיים ביום, לקחתי את הכדור הראשון בשבת בערב. ידוע לי כי אנטיביוטיקה מורידה את יעילות הגלולות. 1. ביום שבת בבוקר קיימתי יחסי מין (ללא קונדום) האם יש חשש להריון? 2. מתי אהיה שוב מוגנת ואיך עלי להמשיך לקחת את הגלולות? להמשיך בחבילה השניה עד סופה ולאחר מכן שבוע הפסקה וחבילה חדשה? להפסיק עכשיו לשבוע? תודה רבה!

שלום סכון קטן להריון כדאי להמשיך בגלולות כרגיל ולהשתמש בקונדום למשך שבועיים

מנהל פורום רפואת נשים