שימוש בגלולות ופוסטינור במקביל- האם אני מוגנת?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/03/2017 | 22:51 | מאת: נועה

היי, אני בת 20 לוקחת גלולות מסוג דיאנה כבר שלוש שנים בערך. לפני כשבוע וחצי התחלתי חפיסה חדשה של גלולות ופספסתי את הגלולה השנייה (נזכרתי רק כשהייתי צריכה לקחת את הגלולה שאחריה ולכן לקחתי שתיים ביחד). במהלך ה24 שעות האלה קיימתי יחסים וכדי לא לקחת סיכון לקחתי פוסטינור מיד כשנזכרתי. ומאז המשכתי לקחת את הגלולות כרגיל. יש לי מס' שאלות לגבי זה: 1. זה בסדר לקחת פוסטינור וגלולות במקביל? 2. אם המשכתי לקחת את הגלולות בעקביות לאחר המקרה זה אומר שאני מוגנת או שרצוי להשתמש באמצעי הגנה נוסף עד סוף החפיסה? 3. בדרך כלל אני מקבלת את המחזור ממש בזמן מדיוק כל חודש, האם יכול להיות שהפוסטינור יגרום לאיחור? ואם כן, אז להתחיל חפיסה חדשה כרגיל ?

שלום 1. בסדר 2. אין הגנה שלימה במקרה הזה ולכן כדאי להשתמש באמצעי נוסף יתכן ויהיה אחור או דמום באמצע החפיסה

26/02/2024 | 01:18 | מאת: אור

האם זה בעייתי לקחת פוסטינור בזמן שלוקחת גלולות קבועות

מנהל פורום רפואת נשים