דימום לאחר הוצאת מירנה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/03/2017 | 14:17 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 54 בראיה ולא לוקחת שם כדורים. לפני שלושה שבועות הוצאת מירנה, אחרי ארבע וחצי שנים. מאז אני מדממת דימום די חזק כמו מחזור. יש לי שני שרירנים ברחם לא קטנים אבל לפי דברי הרופאה שלי לא משמעותיים מספיק בשביל להוציא את הרחם. האם הדימום הוא תופעה נורמלית? קשה מאוד למצא תורים במאוחדת לרופאה ואין לי למי לפנות. אשמח לתשובתך לעצתך תודה

שלום בהחלט יתכן אבל לאור גילך נראה לי נכון לפנות לרופאה לראות אם יש צורך בברור נוסף

מנהל פורום רפואת נשים