הפרשה דמית בין מחזורים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/03/2017 | 12:05 | מאת: ליאת

שלום אני שבועיים וחצי אחרי קבלת הוסת, ואחרי מאמץ בשירותים היתה לי הפרשה עם דם טרי, בניגוב, בינתיים פעמיים. אני יודעת שיש נשים שיש להן דימום בסביבות תאריך הביוץ.. אבל לי זה מעולם לא קרה (אני בת 36). בנוסף זה לא ממש דימום אלא הפרשה עם טיפות דם שמקושרת למאמץ בשירותים. האם עלי ללכת להיבדק? מה זה יכול להיות? תודה מראש.

שלום אולי זה דמום מפי הטבעת ולא מהנרתיק.? כדאי לפנות לבדיקה

17/03/2017 | 10:46 | מאת: ליאת

תודה רבה על תגובתך. לאחר שכתבתי את השאלה היו עוד 4 ימים עם הכתמות חומות על התחתונית ולפני 3 ימים זה נפסק. מה זה יכול להיות לדעתך? תודה רבה מראש.

מנהל פורום רפואת נשים