מחזור מאחר במס' חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/03/2017 | 08:41 | מאת: גילי

שלום, ב-5 החודשים האחרונים לא קיבלתי מחזור. חודשיים טרם לכך, המחזור שקיבלתי היה מאוד לא מורגש ודליל (וזה קרה בסמוך להתרחשות אירוע בחיי שהשפיע עליי מאוד מבחינת לחץ ומתח נפשי). פניתי לרופאת נשים והיה רשמה לי משך שבוע ימים את הגלולה PRIMOLUT-NOR, נטלתי את הגלולה משך 7 ימים פעמיים ביום. עברו מאז 5 ימים והמחזור עדיין לא הגיע. מה יש לעשות במצב כזה? האם יש דברים נוספים שעליי לעשות על מנת לעודד את הגעת המחזור? האם הדבר מעיד על חשש ממשי?

שלום כדאי לחכות עוד כמה ימים אם את לא מקבלת - כדאי לבצע בדיקת הריון ולחזור לרופא

מנהל פורום רפואת נשים