גלולות יסמין פלוס ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/03/2017 | 01:35 | מאת: שירן

שלום רב, שואלת בהמשך לתשובתך אליי מ- 5/3/17 (לשאלתי ב- 2/3/17) בהמשך לנ"ל, רציתי לשאול האם ניתן לצרף חפיסה לא מלאה? (פחות שבוע/ כמה ימים) כדי "להקדים" את המועד בו יופיע המחזור אם אקח חפיסה שלמה (מעדיפה שלא לקבל במועד בו אני אמורה לקבל). אם ניתן, מתי אני אמורה לחזור ליטול שוב לאחר ההפסקה למחזור? היום בו אני מתחילה תמיד הוא שבת. אם לא ניתן, אפשרי לקחת 3 חפיסות ברצף או שלא מומלץ? תודה רבה מראש

שלום אפשר לקחת ברצף חפיסה לא מלאה אחכ לעשות שבוע הפסקת ולהתחיל חפיסה חדשה

מנהל פורום רפואת נשים