מרכז טרטולוגי ? לגבי חומרים אבקתיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/03/2017 | 15:20 | מאת: אני

דר נכבד תודה רבה על עזרתך. ברשותך שאלה לגבי מספר הטלפון של מרכז הרעלים הוא שונה מזה של המרכז הטרטולוגי ,האם זה מרכז אחר? האם אתה ממליץ או יכול להפנות אותי למספר טלפון של רופא גנטיקאי? תודה

אין קשר לגנטיקה ואיני יכול לתת טלפונים של רופא ספציפי באתר הטלפון שנתתי לך הוא של אחד מהמרכזים הטרטולוגים אם יש לך מספר אחר את מוזמנת לפנות לכל מרכז טרטולוגי שאת רוצה זה שרות לציבור

12/03/2017 | 11:29 | מאת: אני

דר נכבד תודה,אך מדוע אין קשר לגנטיקה?הנושא הוא השפעת החומרים האבקתיים על הזרע,מבחינה גנטית ,חלילה שלא יווצרו מומים,בזמן הנסיון להרות,אם החומר נדחף פנימה. אשמח לקבל תשובה

מנהל פורום רפואת נשים