השבוע איחר המחזור והחלפתי גלולות בשימוש בטבעת.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/03/2017 | 12:59 | מאת: טל

היי, אני צריכה התייעצות. לפני כ4 חודשים הפסקתי לקחת גלולות. מאז אני לא במעקב סדור על קבלת מחזור בזמנים קבועים אולם אני מקבלת כל חודש כרגיל. לפני כחודשיים התחלתי מערכת זוגית ורציתי להתחיל להשתמש בטבעת במקום הגלולות. קיבלתי מרשם מרופאת נשים ורכשתי את הטבעת. על פי ההנחייה חיכיתי ליום הראשון של המחזור כדי לשים את הטבעת. ביום שישי האחרון היה נראה שמתחיל המחזור, דבר הגיוני כי בערך לפני חודש קיבלתי את המחזור האחרון, והייתה הפרשה דמית כהה וקטנה יחסית פעם אחת באותו היום. חשוב לציין כי בהרבה מהמקרים כך מתחיל המחזור החודשי שלי. באותו היום שמתי את הטבעת. ביום שבת לא הופיע המחזור, אך היו לי כאבי מחזור חזקים במיוחד. מאז לא היו כאבים ולא התחיל המחזור. מה זה אומר? אני מאוד בלחץ כל השבוע בגלל העניין הזה.

08/03/2017 | 13:03 | מאת: טל

שוב טל. לא ציינתי כי אני בת 21

שלום זה קורה לעיתים חשוב לבצע בדיקת הריון על מנת לשלול הריון אם הבדיקה שלילית להשאר עם הטבעת

מנהל פורום רפואת נשים