מעבר מגלולות בלרה לזואלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/03/2017 | 14:25 | מאת: זהבנ

שלום רב אני אמורה לעבור לגלולות זואלי במקום גלולות בלרה שאני לוקחת עד עכשיו(בשל ירידה בחשק המיני-הרופאה המליצה לנסות זואלי). בעוד שבועיים אני מסיימת חפיסה שנייה ברצף של בלרה.1. מתי עלי להתחיל לקחת את הזואלי? 2. אם אתחיל מיד בסיום החפיסה של הבלרה, האם לא תופיע הווסת עד לסוף החפיסה בגלולות הצהובות? 3. האם אכן יכולה להיות השפעה טובה יותר על החשק המיני בגלולת זואלי לעומת בלרה?

שלום כדאי להתחיל זואלי ביום הראשון של הוסת שמופיע לאחר סיום חפיסת בלרה אי אפשר לדעת אם הן יהיו טובותיותר מבחינה זו דוקא הבלרה מאד טובות מבחינת השמירה על החשק המיני יחסית לאחרות

מנהל פורום רפואת נשים