גלולות יסמין פלוס ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/03/2017 | 16:36 | מאת: שירן

שלום רב, בגלולה מס' 3 בחבילה (יום שלישי לנטילה) התחלתי ליטול רפאפן 500 מ"ג בשל דלקת גרון למשך 10 ימים, היום אני בגלולה מס' 19 ו- 5 ימים לאחר הפסקת האנטיביוטיקה. ממתי מתחדשת שוב ההגנה? זה בסדר מבחינת ההגנה לצרף עוד חפיסה בסיום? תודה רבה מראש

שלום שבועיים לאחר הפסקת האנטיביוטיקה את מוגנת אפשר לצרף חפיסות

05/03/2017 | 22:08 | מאת: שירן

תודה רבה! בהמשך לנ"ל, רציתי לשאול האם ניתן לצרף חפיסה לא מלאה? (פחות שבוע/ כמה ימים) כדי "להקדים" את המועד בו יופיע המחזור אם אקח חפיסה שלמה. אם ניתן, מתי אני אמורה לחזור ליטול שוב לאחר ההפסקה למחזור? היום בו אני מתחילה תמיד הוא שבת. תודה מראש

מנהל פורום רפואת נשים