במקום העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/03/2017 | 04:16 | מאת: נעמי

שלום, האם ניתן בהריון במקום בדיקת העמסת סוכר 100 גרם לעשות מעקב ביתי של ניטור סוכר במשך שבוע 6 פעמים ביום? וכן האם ניתן במקום לעקוב אחר גדילת העובר? וכן האם בדיקת a1c יכולה להתאים? תודה רבה.

שלום העמסת הסוכר היא הבדיקה האמינה לאבחון סכרת הריון הרבה יותר מהבדיקות האחרות שציינת

02/03/2017 | 12:55 | מאת: תודה! ומה הבדיקה הכי טובה חוץ מהעמסת סוכר?

אני לא יכולה לעשות את הבדיקה כי מתעלפת מהר מזה, מה הבדיקה העדיפה אחרי העמסה?

מנהל פורום רפואת נשים