הפרשות מרובות לאחרונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/03/2017 | 00:07 | מאת: נועה

שלום, אני בת 22, בריאה עם מחזור סדיר. לאחרונה אני מרגישה שיש לי הפרשות מרובות, בעבר היו לי רק הפרשות בימי הביוץ שזיהיתי כביוץ לפי צבען ומרקמן. לאחרונה יש לי גם בין הביוץ למחזורים הפרשות נוספות, הם נראות תקינות ללא ריח או צבע חריג, אבל זה גורם לאי נוחות. האם זה מצריך בדיקה? ומה ניתן לעשות אם בכלל, כדי להפחית הפרשות?

שלום אם אלה הפרשות נורמליות הרי אין מה לעשות כדאי לפנות לבדיקה על מנת לשלול הפרשות כתוצאה מדלקת ולקבל טפול בהתאם

מנהל פורום רפואת נשים