גלולות בשחלה פולציסטית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/02/2017 | 16:07 | מאת: מור

היי, אני סוכרתית (נעורים) עם שחלות פולציסטיות. הפסקתי גלולות לפני כיותר מחצי שנה. תחלה המחזורים היו סדירים לאחר מכן לא היה מחזור במשך 4 חודשים- קיבלתי פומילוט-נור 5 ימים וקיבלתי מחזור. עוד לא חזרתי לגלולות, רוצה לחכות לראות אם יתחיל או לא לבד. במידה ולא יתחיל- האם יש אפשרות להתחיל גלולות ללא הפומילוט-נור? (שהשפיע עליי ממש רע על רמות הסוכר) או שחייבים אותו כי כתוב לקחת ביום הראשון של הווסת?

שלום אפשר להתחיל גלולות גם בלי וסת אבל אז את לא מוגנת במניעת הריון בחפיסה ראשונה

מנהל פורום רפואת נשים