שכיחת גלולה 7 בחפיסה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/02/2017 | 09:32 | מאת: NOT_FOUND

היי אני החלתי ליטול החודש גלולות מליאן ,שכחתי את הגלולה ה7 בחפיסה ובאותו לילה שכבתי עם חבר שלי . אני לוקחת גלולות בן השעה 21-22:30 נזכרתי בבוקר ולקחתי את הגלוחה בשעה 8:45. זאת אומרת עברו 11 שעות ו 45 דק האם אני מוגנת ? מה אפשר לעשות אני ממש מפחדת

13/02/2017 | 09:33 | מאת: NOT_FOUND

בנוסף באותו יום בדיוק סיימתי מחזור והופיעו לי בבוקר עוד הפרשות חומות.

שלום את לא מוגנת לגמרי אלא רק חלקית ההפרשות הן בגלל ששכחת גלולה

13/02/2017 | 22:23 | מאת: שקדי

האם אני מוגנת מפני הריון ? האם אני צריכה לקחת פוסטינור ? אומנם עברו 11 ו45 דק אבל זה די גבולי מה זאת אומרת מוגנת חלקית ? האם החודש להשתמש באמצעי הגנה נוסף?

מנהל פורום רפואת נשים