שקיפות עורפית.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/02/2017 | 11:06 | מאת: יעלי

שלום ד"ר, אני בהריון שלישי,שבוע 14. בשבוע 12+4 בוצעה שקיפות עורפית,הסיכוי לתסמונת דאון לפי הus והגיל יצא 1:1430. לאחר תוצאות בדיקת הדם הסיכון לתסמונת דאון יצא 1:590 ולט18 1:10000. בת 34,שני ילדים בריאים בבית ב"ה. בהריונות קודמים התוצאות היו טובות יותר (אחד מהם לפני שנה). האם יש סיכון מוגבר לתסמונת דאון? צריך מי שפיר? טרם בוצעה סקירה. תודה

שלום הסכון הוא 1/590 הסכון מעט מוגבר אבל אין אינדיקציה לדקור ( רק בסכון מעל 1/400) את יכולה לבצע דקור בתשלום אם את מעונינת ברור שרק בדקור ניתן לשלול בודאות

מנהל פורום רפואת נשים