Ureplasma gardnerella

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/02/2017 | 02:19 | מאת: דניאלה

היי, בת 26 ואם לילדה, במשטח בעקבות גרד וצריבה נמצא חיובי לUreaplasma - sexual / gardnerella - grow מה בדיוק זה אומר? האם ניתן לדעת ממתי ההדבקה? ניתנה לי אנטיביוטיקה מסוג azithromycin 250 mg לקחת ארבעה כדורים ליום אחד, ומשחה המכילה clindamycin phosphateUreaplasma - 2% ללילה אחד. האם הטיפול מספיק? האם בעלי צריך לקבל גם תרופות? תודה

שלום מדובר בשני סוגי חיידקים לא ניתן לדעת מתי נדבקת גם בעלך צריך לקחת טפול

מנהל פורום רפואת נשים