שינוי יום נטילת הגלולה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/02/2017 | 13:43 | מאת: נירית

במידה ואני לוקחת גלולות ואני רוצה להקדים את תאריך קבלת המחזור ואני אטול 2 גלולות פחות וכך את החפיסה הבאה אתחיל יומיים לפני ובכך אקדים את המחזור. האם בגלל שלא נטלתי את כל הגלולות שבחפיסה לא אוכל לקיים יחסי מין בחודש בו הקדמתי את הגלולות? האם יש סיכוי להכנס להריון ע"י ויתור על שתי גלולות? (אני נוטלת גלולות כבר שנתיים) בנוסף, אם אני נוטלת דיאנה כבר מעל שנה והמחזור שלי הוא שבוע שלם (אמנם מספר הימים של הדימום החזק הם 3 אך ישנם 4 ימים נוספים של דימום) האם כדאי להחליף גלולה? האם זה יעזור?

שלום אכן את לא מוגנת בחודש בו נטלת פחות מ 21 גלולות אין טעם להחליף גלולות

מנהל פורום רפואת נשים