גילו לבן זוג קונדילומה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/02/2017 | 19:40 | מאת: בחורה מודאגת

לאחר שגילו לבן זוגי קונדילומה הלכתי לרופא נשים והוא איתר אצלי: vulvitis uns- מה משמעות האבחנה (שאלה ראשונה)? הוא הפנה אותי לבדיקת ״וולבוקולופוסקוביה״- מה זו הבדיקה הזו? (שאלה שניה). איך אתה ממליץ לפעול כשמגלים לבן זוג קונדילומה? (שאלה שלישית) מה הסכנות שעומדות לפני? (שאלה רביעית) לפני שנה ביצעתי בדיקת פאפ- נמצא תקין

שלום VULVITIS היא דלקת של הפות בדכ עקב פטריה וולווסקופיה היא בדיקה בה מסתכלים על הפות עם מיקרוסקופ מיוחד לאבחון נגעים קטנים של קונדילומה יש לבצע פפ חוזר וקולפוסקופיה אין סכנות

מנהל פורום רפואת נשים