גלולות למניעת היריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/02/2017 | 03:11 | מאת: מעיין

שלום אני נוטלת גלולות למניעת היריון מסוג "דיאנה". שכחתי ביום שבת את הגלולה שהייתה אחת לפני אחרונה, יום ראשון לקחתי כרגיל את האחרונה. היום (שני בערב) קיימתי יחסים לא מוגנים . האם יש לי ממה לחשוש? הבנתי שבגלל שהגלולה שנשכחה הייתה מהאחרונות אז הסיכוי יותר נמוך להיכנס להיריון... אציין שלפני שבועיים בערך גם שכחתי גלולה אחת אך המשכתי את החפיסה כרגיל ... לפני 5 ימים הייתי במיון בשביל מקרה אחר ושם שללו היריון בבדיקת דם. בנוסף בשבוע האחרון אני נוטלת במגביל תרופה בשם ניסטטין האם זה משפיע על ההפקטיביות של הגלולות? תודה רבה.

שלום יש סכון להריון אם את לא מקבלת וסת כדאי לבצע בדיקת הריון ניסטטין לא משפיע על יעילות הגלולה

07/02/2017 | 11:43 | מאת: מעיין

האם כדאי לקחת פוסטינור?

מנהל פורום רפואת נשים