שאלה דחופה לגבי גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/02/2017 | 12:16 | מאת: שיר

הומלץ לי לעבור לגלולות סרזט, התחלתי לקחת אותן והכל התנהל קשורה, התייעצתי עם הרופאת נשים איך עלי לדעת שאני לא בהריון בטעות אם לוקחים כל הזמן את החפיסות רצוף בלי הפסקות והיא אמרה לי פשוט לעשות הפסקה בין חפיסה לחפיסה של שבוע כמו עם גלולות רגילות. זה לא יפגע ביעילות הגלולות? באיזה סדר הכי נכון לקחת אותן? ואם אקח רצוף בלי הפסקות איך אדע אם לא נכנסתי להריון בטעות, תודה.

שלום לא עושים הפסקה בין החפיסות כי אז היעילות נפגעת בצורה משמעותית אם את לא מקבלת וסת כדאי לבצע בדיקת הריון וכך תדעי

מנהל פורום רפואת נשים