גלולות פמינט נגד הריון ובדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/02/2017 | 13:59 | מאת: אופאל

שלום, אני אופאל בת 23. התחלתי ליטול גלולות פמינט בערך כשבוע(מעט יותר). המחזור שלי אמור להיגמר לאחר שבוע, אך לא כך קרה. הוא ממשיך כבר 3 ימים אחרי. אומנם הכמות היא באמת קטנה אך הוא עדיין ממשיך. זה אומר שהגלולות לא מתאימות לי ואני צריכה להחליפן? בנוסף, הבנתי שניתן לבצע בדיקות דם וכך לגלות איזה גלולות מתאימות לי. האם זה נכון? במידה וכן, האם זו בדיקת דם ספציפית? או פשוט לעשות בדיקות דם כלליות ולגשת איתן לגניקולוג?

05/02/2017 | 20:31 | מאת: אופאל

תיקון* כבר שבוע ממשיך הדימום אחרי המחזור הלכתי לגניקולוג היום והוא אמר לי שהגוף מסתגל לכדורים ורק אם זה עדיין במשך 6 שבועות רק אז זה לא תקין הוא צודק?

מנהל פורום רפואת נשים