אניזמוס וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/02/2017 | 19:02 | מאת: שני

שלום רב, אני סובלת מכאבים וקושי בהתרוקנות עקב הפרעה תיפקודית של רצפת האגן (כיווץ יתר) השאלה שלי האם השריר המכווץ ברצפת האגן יכול למנוע התעברות על ידי כך שהשריר נמצא בכיווץ יתר ואז הזרע לא יתקדם לעבר הרחם והחצוצרה? בנוסף ואני מבינה שזאת שאלה שלא נלמדת בפקולטה לרפואה אבל האם במידה ולאחר 10 דקות מקיום יחסי המין אני הולכת לשירותים על מנת להתרוקן מצואה האם זה יכול לפגוע בהגעה של הזרע ליעדו? שכן מדובר בפעולת שריר שלוחצת למטה בעוד אני רוצה שהזרע יעלה למעלה... תודה מראש על המענה

שלום בשתי הסיטואציות שתארת אין פגיעה במעבר הזרע ואין ירידה בפיריון

מנהל פורום רפואת נשים