בדיקת אולטראסאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/02/2017 | 18:29 | מאת: אני

ד"ר קוגלר שלום רב, הגניקולוג שלי הפנה אותי לבדיקת u.s בטנית לביקורת בזמן שלא קיימתי יחסים (עד אז), אך בקביעת התור לאחר מספר שבועות נשאלתי האם אני מקיימת יחסים והתשובה שלי הייתה חיובית וקבעו לי תור ל u.s וגינלי, האם זה משנה אם היחסים היו עם חדירה מלאה או חלקית? האם זה אמור לכאוב יותר (הבדיקה) אם החדירה הייתה רק חלקית? והאם יש מקום לבקש בדיקה בטנית רגילה (על פני העור)? תודה רבה

שלום אם את בתולה יש צורך באולטראסאונד בטני אם החדירה היתה חלקית ככל הנראה את עדין בתולה ולכן כדאי אולטראסאונד בטני

מנהל פורום רפואת נשים