גלולות למניעת הריון מסוג מינס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/02/2017 | 12:19 | מאת: רון

אני בולעת גלולות למניעת הריון מסוג מינס בלעתי כדור צהוב ליום הראשון של המחזור זה בסדר? *כמה זמן מאז הגלולה הראשונה אני מוגנת ויכולה לקיים יחסי מין מבלי להכנס להריון? *אם היום יום ראשון ואני אמורה לקבל מחזור ואני בולעת כדור לבן בשמונה בערב אם בצהריים עוד לא קיבלת אז אפשר לקיים יחסי מין? *ואותו דבר אם יום רביעי וסיימתי את המחזור ובשמונה אני צריכה לבלוע את הכדור הלבן האחרון אם אפשר כבר לקיים יחסי מין?

שלום השאלה שלך לא ברורה בניסוח בעיקרון אם התחלת את החפיסה הראשונה ביום הראשון של המחזור את מוגנת לאורך כל החודש בתנאי כמובן שאת לא שוכחת גלולה

05/02/2017 | 14:31 | מאת: רון

החודש זה פעם ראשונה שבלעתי גלולות בחיי. אם בלעתי את הכדור הראשון של החפיסה ביום הראשון של המחזור וממשיכה ככה כל יום כדור באותו שעה אז אני מוגנת לאורך כל החודש? אם לא? כמה זמן מההתחלה בפעם הראשונה שבלעתי אני מוגנת? ואני יכולה לקיים יחסי מין בבטחה אם אני בכדורים של מחזור ועוד לא קיבלתי?

מנהל פורום רפואת נשים